Mattias Kvick - Djurporträtt

Varje djur är unikt

Två stora steg

I maj i år tog jag ett stort steg och sade jag upp mig från min anställning i Partille kommun. Jag har jobbat där i fjorton år och nu var det dags att gå vidare. Jag har just nu ingen anställning alls utan arbetar heltid som frilansande tecknare i min ateljé, samt som trubadur så fort det här Covid-19-pandemi-hotet är över.

Vad jag just nu satsar lite extra på i min verksamhet är djurporträtt, vilket alltså förklarar min hemsidas nya uppdaterade utseende. Så länge jag arbetade på schema i kommunen hade jag inte tid att teckna så mycket som jag ville och önskade. Och då vågade jag heller inte marknadsföra mig om det skulle ramla in beställningar. Då skulle jag ju inte haft tid att göra porträtten. Men som sagt, nu styr jag över min egen tid och kan ta emot beställningar utan att behöva att hänsyn till någon schemarad.

Nästa steg, nu när hemsidan är omgjord, är att trycka upp fler flyers och börja att göra reklam för mig i djuraffärer o dyl. Jag har en tanke om att också bevista t ex hundutställningar, mm. för att på så vis få kontakt med fler kunder. 

Men först och främst ska min bok Pensionat Solvändan komma ut den 20 augusti i år på Lange förlag. Det i sig är ett ännu större steg - jag är numera även författare till en bok! Och det är även jag som gjort illustrationerna.

Men mer om detta i ett kommande blogginlägg.

/brygganaset.jpg

Brygganäset (c)Kvick, Skiss till Pensionat Solvändan, M. Kvick, Lange förlag

3 aug 2020

/jag.jpgVälkommen

Välkommen till www.mattiaskvick.n.nu.

Facebook

Nyhetsbrev

Länkar