Nyhetsbilder2018/2

Centrumhandeln

/lordag-fm-.jpg

Den eviga frågan om hur staden ska hållas levande. Det blev så tydligt en lördag på väg ner till ateljén. Lördagarnas traditionella marknad försvann då Alléloppisen drog igång och drog folket till sig. Istället för att då flytta Alléloppisen till Stora Torget tillsammans med knallarna, skickade kommunen istället ner knallarna till Lilla Torget. Och så blev Stora Torget en P-Plats även på lördagarna. Och nu hävdas det från olika håll att centrumhandeln dör om inte P-platserna på Stora Torget får vara kvar...

 

Valspecial

/valet2018.jpg

Idén om de olika partierna som tvättmedel i affären kom till mig kl. 3.00 en sömnlös natt. Det var bara att gå upp och få ner idén på papper. Sedan tog det två veckor att stöta och blöta texterna som skulle stå på paketen.

 

Raketforskning

/gangbro.jpg

Ibland undrar man vad det är som gör att tiden bara går utan att något händer. I säkert tio - femton år har det nu diskuterats i Alingsås hur man ska göra med E20 som löper genom stan. Att man inte kommit till beslut har olika skäl, och det är väl på något vis ok - det är trots allt ett stort beslut. Men att man inte kunnat göra något åt den närmast livsfarliga gång- och cykelövergången vid Svearondellen är mycket dåligt! Hur svårt kan det vara?

 

ABC-härvan

/muddring.jpg

 

Företagsranking 2018

/ranking.jpg

 

Ka-Bom!

/kabom.jpg